Elektriciteit

PROFESSIONELE UITVOERING VAN ELEKTRISCHE INSTALLATIES

In 2011 studeerde ik af als elektricien aan het VTI van Brugge. Dat was slechts het begin. Net zoals de technologie blijft evolueren, ben ik ook mezelf blijven specialiseren. En deed ik tonnen ervaring op.

Vandaag voeren we elektrische installaties uit in gans West-Vlaanderen. Daarbij onderscheiden we ons niet alleen door ons professionalisme, maar ook door onze adviserende rol. Zo helpen we je de juiste keuzes maken.

ELEKTRICITEITSWERKEN VAN A TOT Z

Kabels trekken, stopcontacten steken en de elektriciteitskast monteren. Het behoort tot de vaste taken van de elektricien. Maar we doen veel meer dan dat. Zo installeren (en programmeren) we ook domoticasystemen, camera’s, bewegingsdetectoren en verlichting voor binnen en buiten.

Voor al je elektriciteitswerken kan je dus bij ons terecht.

NIEUWBOUW, RENOVATIE EN HERSTELLINGEN

Bij nieuwe woningen voeren we alle elektriciteitswerken uit op een veilige, nette en correcte manier. We plaatsen zowel klassieke systemen als domotica (Qbus en Niko Home Control). En we helpen je bij het kiezen van stopcontacten en verlichting.

Bij renovaties onderwerpen we de bestaande installatie eerst aan een grondige check. Daarna voeren we de nodige vervangingen, uitbreidingen of aanpassingen uit. Uiteraard kan je ons ook inschakelen voor herstellingen aan je elektrische installatie.

Recente Realisaties