WIE ZIJN WE

Maak kennis met Jorne Desmet

Jorne Desmet studeerde in 2011 af als elektricien in het VTI Brugge. Datzelfde jaar deed hij zijn eerste ervaring op bij een elektriciteitsbedrijf in Nieuwpoort dat hoofdzakelijk huishoudelijke installaties uitvoerde.

Tijdens de eerste werkjaren volgde hij verschillende opleidingen om ook sanitaire en verwarmingsinstallaties te kunnen plaatsen en op die manier in de toekomst een totaalpakket te kunnen aanbieden: elektriciteit, sanitair en verwarming.

Later volgde ook nog ventilatie. In oktober 2014 werd Jorne volledig zelfstandig en richtte hij een eenmanszaak op. In de eerste twee jaar als zelfstandige bouwde hij zijn klantenbestand gestaag uit. In oktober 2016 werd de eenmanszaak een bvba en nog eens twee jaar laten nam hij zijn eerste werknemer aan.

Vanaf heden richten wij ons ook op het volledig bouwproces. Met de ervaringen die wij de voorbije jaren hebben opgebouwd merkten wij op dat er veel energie en tijd verloren gaat door een slechte communicatie tussen aannemers onderling en de bouwheer.